daphnejouwpersonaltrainer@gmail.com

Trainingsvormen

Home / Trainingsvormen
Personal training

We maken een plan dat gericht is op jouw doelstellingen. Wil jij afvallen? Een gezondere, actievere en stressloze leefstijl creëren, of eindelijk eens wat doen aan die lichamelijke klachten of deze juist voorkomen? Jong of oud, het maakt niet uit. Samen halen we het beste uit jezelf! De trainingen zijn in de trainingsstudio die zich bevind in Delfgauw.

1x p.w. €180,- p.m.

2x p.w. €320,- p.m.

Small group training

Ook in groepsverband kunnen we aan de slag. Op elk niveau zullen we doelgericht trainen op uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie. Elk niveau kan instromen. De groepstrainingen zijn met max. 8 personen en worden ook in de studio gegeven in combinatie met buiten (naast het pand).

 

1x p.w. € 37,- per maand

2x p.w. € 67,- per maand

ma

19:00-20:00
20:00-21:00

do
19:30-20:30

wo
11:00-12:00 (vanaf maart op het rooster)
19:45 boksfit
20:45 boksfit

za
9:00 - 10:00

Sportvakanties/challenges

Daphne jouw personal trainer organiseert elk jaar 1 of meerdere sportvakanties of challenges. Onder andere naar de Veluwe en Fuerteventura (Canarische eilanden) of vanuit de thuisbasis. Tijdens de sport vakantie's zijn we een midweek of lang weekend 24/7 bezig met ons lichaam. Beweging, voeding en rust staan in deze vakanties op nummer 1. Lees in het blog. naar ervaringsverhalen of neem een kijkje op de Facebook pagina van Daphne jouw personal trainer voor foto's en verhalen.

Verder zijn er meerdere malen per jaar trainingsweken voor een run als de mudmasters of strong viking. Voor meer informatie neem gerust contact op.

Kidsfit

In het leven waarin we steeds meer zitten, minder buiten spelen en actief zijn is het belangrijk dat we onze kinderen aanleren dat een fit en sterk lichaam belangrijk is. Dit om lichamelijke klachten en/of overgewicht tegen te gaan. Sporten geeft een hoop lichamelijke en geestelijke gezondheidsvoordelen.

Door middel van KIDSFIT wil ik kinderen op een speelse manier laten groeien in hun kracht, houding, conditie en zelfvertrouwen. De trainingen zijn gemengd. Jongens en meisjes. We zullen gebruik maken van de bokszakken en er wordt in de lessen niet gespard. Niet alleen de bokszakken zullen van belang zijn maar ook oefeningen op eigenlichaamsgewicht.

maandag 16:00 6-10 jaar
woensdag 17:45 14-18 jaar
donderdag 16:30 10-14 jaar

€29,95 p.m. 1x p.w.