daphnejouwpersonaltrainer@gmail.com

Trainingsvormen

Home / Trainingsvormen
Personal training

We maken een plan dat gericht is op jouw doelstellingen. Wil jij afvallen? Een gezondere, actievere en stressloze leefstijl creƫren, of eindelijk eens wat doen aan die lichamelijke klachten of deze juist voorkomen? Jong of oud, het maakt niet uit. Samen halen we het beste uit jezelf! De trainingen zijn in de trainingsstudio die zich bevind op de Boezem te Pijnacker. Zie contact locatie.

 

Small group training

Ook in groepsverband kunnen we aan de slag. Op elk niveau zullen we doelgericht trainen op uithoudingsvermogen, kracht en coƶrdinatie. Elk niveau kan instromen. De groepstrainingen zijn met max. 8 personen en worden ook in de studio gegeven in combinatie met buiten (naast het pand).

ma
19:30-20:30
20:30-21:30

wo
18:30-19:30
19:30-20:30

za
9:00 - 10:00

Sportvakanties/challenges

Daphne jouw personal trainer organiseert elk jaar 1 of meerdere sportvakanties of challenges. Onder andere naar de Veluwe en Fuerteventura (Canarische eilanden) of vanuit de thuisbasis. Tijdens de sport vakantie's zijn we een midweek of lang weekend 24/7 bezig met ons lichaam. Beweging, voeding en rust staan in deze vakanties op nummer 1. Lees in het blog. naar ervaringsverhalen of neem een kijkje op de Facebook pagina van Daphne jouw personal trainer voor foto's en verhalen.

Oktober'17 start er een healthy lifestyle challenge van 10 weken. Zie blog voor meer informatie.